pirmadienis, sausio 30, 2012

pirmadienis, sausio 23, 2012

Old school'as

Dazniausiai megstantys fotografuoti zmones turi bjauria savybe nesiotis fotoaparata visur kur reikia ir kur nereikia :) As - ne isimtis :)  O visgi sitas dziaugsmas sveria kelis kilogramus ir siek tiek kainuoja ;), reiskia bet kur nenukisi ir masinoje ant sedynes nepaliksi.
Uz tai vasara pas mane masinoje visada metosi (taip taip - metosi, nes dazai issitraukiu is po kurios nors sedynes arba is bagazines) senukas Zenit. Geras daiktas, malonus rankoje, fotografuoja, nereikia saugoti, galima naudoti kaip apsauga nuo uzpuoliku ar siaip kaip svori :)
Turiu keleta juostinuku ir kartais naudoju juos pagal paskirti...













3/52


Kartais mano 'neturiu ka veikti' baigiasi 'durnomis mintimis', o kitais kartais leidziu savo mintims pailseti ir duodu darbo rankoms :) 
Stai del ko gime tokia nuotrauka... aha... tai creative bokeh :)
Pamokele cia.



antradienis, sausio 17, 2012

Biuro grazuole

Kiekvienais metais portalas Verslo Savaite organizuoja saunu konkursa Biuro grazuole. Ir praeitais metais pagaliau man pavyko suorganizuoti savo mylima kolektyva dalyvauti sitame konkurse :)))
Isijaute i konkurso ideja, modeliu isrinkome firmos veida - administratore Irute, kuri yra ne tik grazuole, bet ir labai mielas ir siltas zmogus, iselinome i direktoriaus kabineta ir puoleme fotografuoti :))

Visai nesvarbu, kad konkurso nelaimejome, taciau dziaugsmo, ispudziu ir kalbu prie rytinio kavos puodelio buvo i valias :))


pirmadienis, sausio 16, 2012

Miestelis Anglijos rytuose...

Keletas nuotrauku is vakariniu pasivaiksciojimu po parka:







2/52


Aha... futbolas. Ten kur gyvenu - tai nacionaline religja ir butu labai nemandagu visai nieko nezinoti apie futbola. Del to as zinau kur yra miesto komandos stadionas (zr.nuotrauka), zinau miesto komandos spalva (geltona), dar zinau, kad Premiere League lenteleje geltonieji uzima 9 vieta.

Niekaip neisikertu kas per biesas yra nuosale futbole :))

Bet futbolas man patinka del keleto kitu priezasciu. Mano nuomone tai labai fotogeniskas sportas :) Kadangi esu 'isplaukusio fono' ligone, tai be abejo, kad futbolistu nuotraukos stadione mane ziauriai 'veza':

Be to zaidejo emocijos, pora valandu begiojant po aikste ir pagaliau pataikius kamuoli i vartus - tiesog fantastiskos, tarsi ta akimirka butu pati svarbiausia jo gyvenime:
Na ir aisku, be jokios abejones dar man patinka gazus futbolininkai :)) Kas gi nezino situ grazuoliu:



penktadienis, sausio 13, 2012

The Bang bang club

Visai neseniai ziurejau trustory filma apie keturis spaudos fotografus. Kazkada maciau ju darytas nuotraukas tarp geriausiu spaudos fotografiju, o dabar paziurejau ir filma kaip jos buvo nufotografuotos.


O stai nuotraukos pelniusios Pulitzer premijas:



1/52

Daugelis jau seniai vykdo tokius projektus, o as vis neturedavau laiko arba noro. Bet visgi, manau, tai puikus budas neaptingti.
Ta proga, pradedu savo 52 savaiciu projekta ir keliu pirmos savaites skola :)




Tiesiai po mano langu yra dekoratyvinis tvenkinelis, kuriame gyvena gal tuzinas auksiniu zuvyciu. Tas tvenkinelis labai traukia praeiviu demesi, o stai sie "praeiviai" nepasididziuoja uzsukti ir i kiema :))

ketvirtadienis, sausio 12, 2012

Keksiuku...?


...aisku, kad ne :) keksiukams jau per velu.
Bet nieko baisaus - keksiukai ryt ryte bus lygiai tokie pat skanus kaip ir si vakara :)
Ir.... Ne. Keksiuku as nekepiau. Tokio dziaugsmo cia pilnos parduotuviu lentynos.

Prie ko cia tie keksiukai - paklausi Tu. Ogi prie to, jog svecius reikia vaisinti, tai jeigu uzsukai - vaisinu :)

Po ilgos pertraukos grizau i savo bloga ir pazadejau jam jo neapleisti :) Per ta laika kol cia nebuvau suspejau persikelti gyventi is Vilniaus i miesteli UK rytuose ismokau gaminti maista... na, ne taip kad atidaryciau savo restorana, bet bent jau as ir mano dukra gali ji valgyti ir pasakyti ir net pasakyti kad skanu :)

Kol kas tiek :)
Skanaus...