ketvirtadienis, balandžio 05, 2012

12/52

Na taip, vėluoju, tikrai vėluoju, bet deja, rimta problema mane ištiko :( Užsilenkė mano fotikas :(  Tokį liūdesį jau labai  seniai turėjau. Remontas laaabai brangus. Dėl to laukiu atkeliaujant naujo aparato.

O šį kart papasakosiu nutikimą su Pilkiu.



Šitas mielas katiniukas vardu Pilkis.
 Kai praeitą pavasarį viešėjome su dukra UK, carboot'e nusipirkom pliušinį katiniuką vardu Pilkis, Unei jis labai patiko ir niekur su juo nesiskirdavo... Bet vienas padauža Lukas iš vaikų darželio, užmetė Pilkį ant darželio pavėsinės stogo.
Taip su Pilkiu atsisveikinome, buvo daug ašarų, pažadėjau Unei, kad kai kita kartą būsim turguje ieškosim kokio panašaus katiniuko. Unė labai laukė, kada baigsis žiema ir galėsime važiuoti ieškoti Pilkio.
Atšilus orams UK, prasidėjo carboot'ai visu pajėgumu. Važiavom apsidairyti. Praėjome beveik visą turgų, Unė stoviniavo prie kiekvienos dėžės žaislų.... Ir visai netikėtai apsidairiusi vienoje dėžėje pamatė - Pilkį :) Jis tupėjo iškišęs galvytę tarp kitų pliušinukų. Buvo be galo sunku patikėti, bet katinėlis buvo identiškas tam, kuris užskrido ant pavėsinės stogo... Šis gal kiek labiau susivėlęs, bet sutikite, kam būtų lengva peržiemoti lauke ant pavėsinės stogo ir atkeliauti iš Lietuvos į Angliją pas savo Žmogų :))



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą